Foredrag: Eksponentielle organisationer

Hver dag præsenteres nye gennembrud, som potentielt kan disrupte hele industrier. De bagvedliggende kræfter er teknologi og disruptive forretningsmodeller. I dag er det kommunikations- og mobilteknologi, der påvirker vort samfund. De næste 10 år bliver det sensorer, netværk, robotter, kunstig intelligens, 3D print og syntetisk biologi.

I foredraget introducerer Lone Thier begrebet disruption med udgangspunkt i jeres organisations muligheder for at drage fordel af disruption. Hun skaber overblik over de vigtigste teknologier og hvilke skridt, I selv kan starte på for at gøre disruption til mulighed frem for stress.

Hun giver sit bud på, hvordan I kan organisere jer og omgående sætte gang i jeres egen transformationsproces.

Den gode nyhed er, at opstarten slet ikke er betinget af enorme budgetter – graden af vilje og commitment i organisationen er succes-skaberen.

Disrupt, før I bliver disruptet

Paradokset er åbenlyst. De eksponentielle teknologier og – forretningsmodeller udgør en kæmpe trussel samtidig med, at de udgør et kæmpe vinderpotentiale.

Hvis vi tør påtage os et disruptende mindset og forandre vores tilgang til forretningen nu, er intet for sent – måske. Men det haster, for scenariet er forholdsvis simpelt. Hvis ikke vi selv disrupter – så bliver vi med meget stor sandsynlighed selv disruptet.

Teknologien er tilgængelig for mastodonterne, men det er den langt hen ad vejen – også for to drenge i en garage i Indien og for den innovative virksomhed i Allerød. Alle tre aktører er kandidater til at disrupte det eksisterende marked/det eksisterende produkt.

Kontakt Lone Thier og hør mere!

Kontakt Lone Thier via kontaktformularen til højre eller ring direkte til Lone på +45 24272010 for en uforpligtende samtale om foredraget “Eksponentielle organisationer”.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn