Foredrag: Det eksponentielle menneske

Al disruption starter ultimativt i det enkelte menneske. Uden et menneske med et ‘disruptende mindset’ bliver virksomheder aldrig disruptende.

I dette foredrag sætter Lone Thier fokus på de egenskaber, vi som mennesker skal udvikle og træne, for at vi kan blive eksponentielle – noget hun ser som tvingende nødvendigt hos danske medarbejdere, ledere og bestyrelsesmedlemmer – i dag og i fremtiden – og som forudsætning for at Danmark kan gøre digitalisering og disruption til en forretningsmulighed fremfor en trussel.

Hvad vil det sige at disrupte?

At disrupte sig selv betyder at beslutte sig for at gøre noget helt nyt for derefter at gøre det dedikeret over lang tid, selvom trangen til at gå tilbage til eksisterende og vante konstant frister. At disrupte sig selv kræver mod, eksperimentering, viljen til at fejle & rejse sig igen og ikke mindst vedholdenhed.

En disrupter fokuserer på de behov i markedet, der endnu ikke bliver løst, og er fleksibel i sin tilgang til at løse dem. Hun eller han går nye veje frem for blot at konkurrere mod en etableret læringskurve. Disrupteren vælger markedsrisiko frem for konkurrencerisiko og vælger samtidig at gøre det, hun eller han er bedst til. Superkræfter har vi alle, der hvor vi er allerbedst og mest unikke. Der hvor vores styrke falder os så naturligt, at vi slet ikke lægger mærke til, hvad vi kan.

I sit foredrag kan Lone gå tæt på sine deltagere og udfordre dem på deres eget domæne. Interaktionen med sine deltagere er Lones store styrke, fordi de involveredes engagement og efterfølgende motivation dermed øges markant. Foredraget kan også bookes til større konferencer, hvor intensiteten med publikum også er tilstede.

I skal booke foredraget “Det eksponentielle menneske”, hvis I ønsker et foredrag, der med udgangspunkt i Lones store viden om disruption, eksponentielle teknologier og – forretningsmodeller, sætter skarpt på forståelsen af og udfordrer deltagerne på, hvordan eksponentiel transformation kræver menneskelig transformation.

Kontakt Lone Thier og hør mere!

Kontakt Lone Thier via kontaktformularen til højre eller ring direkte til Lone på +45 24272010 for en uforpligtende samtale om foredraget “Det eksponentielle menneske”.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn