Foredrag: Eksponentielle teknologier

Vi er alle lokale og lineære tænkere. Men verden omkring os er global og udvikler sig eksponentielt. At forstå den eksponentielle dynamik er afgørende for enhver virksomheds overlevelse.

Foredraget begynder med en indføring i eksponentiel tankegang og en forståelse af, hvorfor teknologier er eksponentielle. Publikum får en klar forståelse af, hvorfor digitalisering er en forudsætning for disruption, og hvordan disruption leder til de-materialisering, de-monetarisering og ultimativt demokratisering (globalisering) af adgangen til produkter og services.

Få indblik i fremtiden

Lone Thier præsenterer status og den nærmeste fremtid for teknologierne computerkraft, netværk, sensorer, kunstig intelligens, 3D print, robotter, Virtual Reality & Augmented Reality og syntetisk biologi. Publikum får en forståelse af hvert område, hvad der er i laboratoriet i dag, og hvad der kommer de næste 2-5 år.

Foredraget er en øjenåbner i forhold til, hvordan eksponentielle teknologier bringer verden fremad og giver millioner af nye forbrugere adgang til ressourcer, produkter og services, der traditionelt har været anset for knappe. Perspektivet er yderst relevant for etablerede danske virksomheder og organisationer.

Paradokset er åbenlyst. De eksponentielle teknologier og – forretningsmodeller udgør en kæmpe trussel mod etablerede virksomheder samtidig med, at de udgør et kæmpe vinderpotentiale. Hvis vi tør påtage os et eksponentielt mindset og forandre vores tilgang til forretningen nu, er intet for sent – måske. Men det haster, for scenariet er forholdsvis simpelt. Hvis ikke vi disrupter os selv og vores forretning– så bliver vi selv disruptet.

Teknologier er både tilgængelig for etablerede mastodonter, men også for to drenge i en garage i Indien og for den innovative start-up virksomhed i Allerød. Alle tre aktører er kandidater til at disrupte eksisterende markeder, produkter og services.

Hver dag præsenteres nye gennembrud, som potentielt kan disrupte hele industrier. De bagvedliggende kræfter er eksponentielle teknologi og disruptende forretningsmodeller.

Kontakt Lone Thier og hør mere!

Kontakt Lone Thier via kontaktformularen til højre eller ring direkte til Lone på +45 24272010 for en uforpligtende samtale om foredraget “Eksponentielle teknologier”.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn