Hands-on disruption for CIO’s

Dagen har ét klart formål – nemlig at give deltagerne inspiration, viden, læring og værktøjer, der gør det muligt at konkretisere arbejdet med disruption. Hvordan flytter vi disruption fra at være et defust emne, som vi taler om – til noget operationaliserbart, som vi arbejder konkret med allerede i morgen? Dagen giver dig muligheden for at rette et skarpt fokus på din egen rolle i arbejdet med disruption.

Målgruppe:

Chief Innovation Officers, Change Agents på beslutningstagerniveau & CEO’s med fokus på innovation.

Antal pladser:
Maks. 14 deltagere

Emner på workshoppen

Indføring om disruption – hvor er vi, og hvor går vi hen?
Hver dag præsenteres nye gennembrud, som potentielt kan disrupte hele industrier. De bagvedliggende kræfter er eksponentiel teknologi og disruptive forretningsmodeller, der påvirker vort samfund. De næste 10 år bliver det bla. sensorer, netværk, robotter, kunstig intelligens, 3D print, syntetisk biologi og nanoteknologi. Lone Thier introducerer begrebet disruption med udgangspunkt i din rolle som den, der har ansvaret for virksomhedens strategisk kreative udvikling og skal drive innovation og/ eller forandring i virksomheden.

Eksponentielle teknologier
Du kommer mere end nogen anden topchef til at bruge eksponentielle teknologier i dit arbejde. Lone Thier skaber overblik over de vigtigste teknologier, og hvordan de er relevante for dig. Med dig hjem får du et overblik og en forståelse af de enkelte teknologier og deres rækkevidde.

Massivt transformerende formål & dine eksterne ressourcer
For at lave disruptende innovation skal formålet række ud over intentionen om “blot” at give penge til virksomhedens stakesholders. Distruption sker oftest der, hvor forvandlingen fører noget positivt med sig for mennesker, miljø, mv. Som CIO har du mere end nogensinde brug for eksterne ressourcer for at kunne følge med innovationshastigheden. Du skal bruge det netværk, der rejser sig omkring virksomhedens formål. Lone giver et konkret bud på hvordan og med hvilke redskaber, du kan gøre det inkl. øvelser.

10 skridt din virksomhed skal igennem for at disrupte
Lone giver her sit bud på, hvordan man som virksomhed kan organisere sig og omgående sætte gang i sin egen transformationsproces.

Hvor disruptende er I i din virksomhed i dag?
Interaktiv dialog, der sætter fokus på deltagernes aktuelle situation i deres virksomheder.

8 skridt du kan tage for at disrupte jer selv.
Lone giver dig 8 konkrete skridt, der er afgørende for personlig disruption. Du får redskaber til, hvordan du, dine medarbejdere og din virksomhed kan arbejde med et “disruption mindset”, så intet står i vejen for innovationen.

Opbygning af din værktøjskasse
Vi tager værkstøjskassen frem og bruger tid på helt konkrete redskaber og modeller, arbejdsformer etc. som innovationsredskaber. Du sammensætter din værktøjskasse fra dagen, så det bedst passer til dit team og din virksomhed og du ved, hvad du kan starte på i morgen og har materialet klart.

Din investering

Pris kr. 4.495 + moms, inklusiv forplejning.

Kontakt Lone Thier og hør mere!

Kontakt Lone Thier via kontaktformularen til højre eller ring direkte til Lone på +45 24272010 for en uforpligtende samtale om workshoppen “Hands-on disruption for CIO’s”.

 

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn