Foredrag: Patienten som CEO – disruption i medico

Med eksponentielle teknologier som kunstig intelligens, sensorer, robotter, 3D-print og big data søger “rebeller” at disrupte medicinal- og sundhedsbranchen. Det gør de gennem forebyggende teknologier og ved at gøre det lettere, billigere og bedre at være patient. Derved flytter de mere og bedre diagnosticering og forebyggelse til patienten.

Vi får klinikudstyr i vores hjem, men i chipform. Vi vil komme til at diagnosticere os selv og vide, hvad vi er disponeret for og hvilke muligheder vi har for at handle herpå. Vi vil kunne tage forebyggende medicin og lave markante livsstilsændringer uden at skulle en tur i lægehuset. Vi vil flytte vores sundhed over på vores egen mobil. Besøget hos lægen bliver mere og mere overflødigt.

Medicinalfirmaeres forretningsmodeller og lovgivningen bliver snart udfordret med patenter og af selvdiagnosticering og teknologiens forslag til behandling. Kunstig intelligens og fx. IBMs Watson vil kunne samle alle tilgængelige forskningsresultater i verden. Og på baggrund af dem tilbyde behandlingsforslag udfra helt præcise data om pateinten.

Hvad sker der, når vi finder ud af, at en del af det medicin vi får kan erstattes af noget, der er 30 gange billigere og 30 gange mere effektivt?

Al magt til patienten

I foredraget “Patienten som CEO” introducerer Lone Thier begrebet disruption med udgangspunkt i, hvordan eksponentielle teknologier giver magt og kraft til patienten – og gør “patienten til direktør for sit eget helbred”.

Samtidig introducerer Lone lægers, sygeplejerskers og medicinalindustriens muligheder. Hun giver sit bud på, hvordan man i medicinalbranchen kan organisere sig og sætte gang i sin egen transformationsproces. Den gode nyhed er, at opstarten slet ikke er betinget af enorme budgetter – graden af vilje og commitment i organisationen er succes-skaberen.

Målgruppe: Medicinalvirksomheder, lægeverdenen, sygehusvæsenet, sundhedsorganisationer og patientforeninger.

Kontakt Lone Thier og hør mere!

Kontakt Lone Thier via kontaktformularen til højre eller ring direkte til Lone på +45 24272010 for en uforpligtende samtale om foredraget “Patienten som CEO – disruption i medico”.

Email this to someoneShare on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn